İndirim!
Stokta var

Arifoğlu Lavanta Yağı: Bitkisel Aromaterapi

38.59 26.99

Aromaterapiden kozmetik alanına uzanan Arifoğlu Lavanta Yağı damlalığı ile kolay kullanım imkanı da sunuyor! Hemen satın almak için inceleyiniz.

Açıklama

Lavanta bitkisi yüksek ve kırsal kesimlerde yetişir, 40-50 santim uzunluğa ve yeşil ya da gri renge sahip mor çiçekli bir bitkidir. Çiçeklerinden buhar distilasyonu (damıtma) yöntemi ile edilir. Latince de hoş aroması nedeni ile “yıkamak” anlamına gelen Lavare’dir. Saç, cilt, vücut ve kokusu sayesinde rahatlatıcı birçok alanda kullanılmaktadır.

Lavanta Yağının Faydaları Nelerdir?

Lavanta yağı kokusu ile zinde tutucu bir etki sağlayabilir. Zinde tutucu etkisi sizi enerjik hissettireceğinden stresten uzak kalmanıza da yardımcı olur. Saç ve cilt için bir sabit yağ ile karıştırıldığında parlaklık kazandıran bir etki ile karşılaşmanız mümkündür.

Lavanta Yağı Nasıl Kullanılır?

Saç İçin: Lavanta Yağını başka bir sabit yağ ile karıştırılmalıdır. Bu yağ; Avokado Yağı veya Jojoba Yağı ile karıştırılabilir. Sonrasında saçınıza uygulayınız bir süre beklettikten sonra yıkayabilirsiniz. Saçlarınıza parlaklık ve canlılık kazandırır.

Vücut İçin: Bir sabit yağ ile karıştırılarak kullanılması etkisini arttırabilirsiniz. Ağrı hissettiğiniz yere, nemlendirme amacı ile kullanabilirsiniz. Avokado Yağı veya Jojoba Yağı kullanacağınız sabit yağ olabilir.

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“Arifoğlu Lavanta Yağı: Bitkisel Aromaterapi” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.